Om

Mit navn er Holger Abildgaard, jeg er født i Aalborg i 1980, hvor jeg stadig bor. Jeg er sexolog, coach, par & psykoterapeut med egen praksis i Aalborg.
Jeg har valgt at fokusere på sexologi og parterapi i klinikken.

Min interesse for personlig udvikling og psykologi, startede da jeg begyndte at læse psykologi på enkeltfag. Derefter sprang jeg på en uddannelse som coach, og her tog det for alvor fat.

Som terapeut er jeg meget optaget af parforhold, kærlighed, sex, personlig udvikling og selvværd.
Hos mig finder du både humor og nærvær. I min praksis er alt tilladt, der er ingen tanker, der er forbudte. Der er intet rigtigt eller forkert.

Jeg sørger for at holde mig opdateret igennem litteratur, kurser samt efteruddannelser. Ydermere modtager jeg supervision, der er med til at sikre kvalitet i mit arbejde.
Jeg er medlem af Dansk Behandler Forbund samt Dansk Sexologforening,

Jeg forsøger også at holde gang i en Facebook og Instagram profil, som du kan følge ved at trykke på følgende links:

Instagram: https://www.instagram.com/holger_abildgaard/
Facebook: https://www.facebook.com/habgaard/
Youtube: https://www.youtube.com/@HolgerAbildgaard

Uddannelser:
Sexolog
Coach
Par & psykoterapeut
Skyggevejleder
Neuropædagogisk uddannelse

Kurser:
Konfliktforståelse
Introduktion til neuropædagogik
Kognitivt kursus i angst og fobi

Når jeg ikke er i min praksis, arbejder jeg på en Særforanstaltning for personer i alderen 18 år og opefter med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Derudover har de forskelligartede problemstillinger som personlighedsforstyrrelser og karakterafvigelser, psykiatriske tillægsdiagnoser og udadreagerende, selvskadende eller grænseoverskridende adfærd. Beboerne kan have behandlingsdom eller dom til anbringelse på institution. 

Kontakt mig:
Du er velkommen til og kontakte mig på: 60716945 eller via mail: kontakt@habildgaard.dk det er gratis og uforpligtende. Såfremt jeg ikke tager telefonen, så læg venligst en besked med dit navn og nummer, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Du vil høre fra mig indenfor 24-timer, det samme gælder ved mails.
Med venlig hilsen Sexolog og parterapeut Aalborg – Holger Abildgaard