Butik

“Hvor godt kender du din partner?”

Velkommen til spillet ”Hvor godt kender du, din partner?”
Spillet er en sjov måde at komme til at lære din partner bedre at kende, måske bliver du endda overrasket af nogle af de svar, som du får.
Spørgsmålene omhandler emner som venner, kollegaer, seksualitet, følelser m.m.
Spørgsmålene kan også sagtens bruges på dine venner eller familiemedlemmer, som du ønsker at blive klogere på.

Spillet er designet til – men man kan sagtens gøres alene – at man som par spiller mod et vennepar og duellerer om, hvem der ved mest om sin partner.
Så inviterer Jeres bedste vennepar over, frem med vinen og få gang i spørgsmålene og en god aften.

Det eneste I skal bruge er en terning, og så er I i gang.
Siderne med kortene kan med fordel printes og klippes ud.
Spillet indeholder 708 spørgsmål fordelt på på 118 “kort” med 6 spørgsmål på hver 🙂
Spillet koster 99.75. kr.
Bestilles ved at sende en sms til 60716945 eller en mail til kontakt@habildgaard.dk med din e-mail adresse samt 99.75. kr. til mobilepay, kort efter vil du modtage spillet som PDF i din indbakke.
Spillet kan også købes via https://www.saxo.com/dk/hvor-godt-kender-du-din-partner_ebog_9788771966374Bogen ” Tank Selvværd.” Handler om det at have lavt selvværd samt konsekvenserne heraf. Forfatteren har selv lidt af for lavt et selvværd i mange år, og ved, hvor hårdt det er for ens trivsel m.m.
Bogen fortæller lidt om det at lide af lavt selvværd, og hvordan man selv kan gøre noget for at ændre på det. Slutteligt er der nogle øvelser, man kan arbejde med der hjemme, som gerne skulle hjælpe med at få Tanket noget selvværd og ændre ens negative tanker til positive tanker og overbevisninger. Bogen kan købes på Saxo.com som E-pub eller her på siden som en PDF.

30 – sider.
Pris: 39. Kr.
Bestilles ved at sende en mail eller sms til https://www.habildgaard.dk/kontakt/ med din e-mail adresse samt over 39. kr. til mobilepay, kort efter vil du modtage din bogen som PDF i din indbakke.