Terapi

Sexologisk rådgivning for par og singler.
Sexolog og parterapeut i Aalborg

Ønsker du/I et bedre sexliv, så er sexologisk rådgivning noget for dig/Jer.
Som sexolog hjælper jeg både kvinder og mænd til at få løst de problemstillinger, der har noget med seksualitet og gøre.

Emner man som sexolog kan arbejde med er mange, men typisk er det emner som, at der er for lidt lyst i forholdet. Rejsningsproblemer, præstationsangst, manglende intimitet og kærlighed, lavt selvværd, skyld og skam, lære sin seksualitet at kende, dating, for blot at nævne nogle af de emner, der kan arbejdes med.

Der er ingen grænser for, hvilke problemstillinger du/I kan komme med, ovenfor er blot nævnt nogle af de problematikker, som jeg arbejder med.
Sexologi kan b.a. også bruges til at øge forståelsen for egen samt din partners seksualitet. I kan få konkrete forslag til, hvordan I kan mødes, så Jeres sexliv bliver bedre.
Nogle gange er det blot få justeringer, der skal til, mens andre gange skal der lidt mere til.

Sex, kærlighed, lyst, romantik og intimitet er vigtige elementer i det at have et godt liv, og man kan derfor se den sexologiske rådgivning som en investering i din/Jeres livsglæde.


Parterapi.
Sexolog og parterapeut Aalborg

Knirker forholdet, er der gået hårdknude i konflikterne og virker det hele uoverskueligt, så kan parterapi være en løsning for Jer.

Grunden til problemer i et parforhold kan være mange, det kan f.eks. dreje sig om utroskab, manglende selvtillid, manglende lyst til hinanden, kommunikationsproblemer, børn, listen den er lang. Parterapi kan hjælpe Jer med at finde tilbage til hinanden og genfinde kærligheden på ny.

Parterapien handler bl.a. om:

At finde hinandens kærlighedssprog
At erkende sine fejl
Bytte energi
Indgå kompromis.
Vokse og udvikle sig sammen.
Blive en bedre partner
Overholde aftaler.
Vedligeholde kærligheden.
Aftalebrud m.m.

Både parterapi og sexologi foregår ved en samtale, den kan være ved fysisk fremmøde eller via net baserede tjenester.

Parterapi kan indeholde opgaver og øvelser i laver derhjemme, som en form for hjemmearbejde til næste gang vi ses.
Nå vi mødes første gang, starter vi med og finde ud af, hvad problemerne de skyldes og så tager vi den derfra.
Nogle gange kan det være at der er brug for, at den ene eller begge parter i forholdet har brug for individuel terapi, for man kan komme videre. Fordelen ved netop den individuelle terapi er, at jeg kan hjælpe Jer hver især med de udfordringer, som ikke nødvendigvis har noget med Jeres partner at gøre. Der kan I også få et indblik i, om der er andre ting, måske fra barndommen der påvirker Jeres forhold.
Ønskes individuelle samtaler tilbydes de til en kraftig reduceret pris.

Som med individuel terapi er det svært at sige, hvor mange samtaler/sessions I har brug for, det kommer an på hvad problemet det er, og hvor dybt det er ankret.
Ønsker du at booke en tid, kan det gøres her: https://www.habildgaard.dk/online-booking/

Tilbage til forside: https://www.habildgaard.dk