Coaching

Coaching:

Brug for en personlig coach? Så er jeg her

Har du brug for en personlig coach der tilbyder coaching til både private og erhverv.
Som din personlige coach, kan jeg hjælpe dig på rigtig mange parametre. Som personlig coach, arbejder jeg med mange af livets områder. Jeg arbejder med de ting, der netop har betydning for dig, det du ønsker eller drømme om at ændre eller udvikle. Det kan være, at du føler, livet er uinspirerende og kedeligt, måske mangler du nye udfordringer i livet eller på arbejde. Måske mangler du noget, men er ikke helt klar over, hvad det er.
Personlig coaching gør dig klogere på dig selv.
Vi kan bl.a. arbejde med og ændre på de negative tanker og hæmmende overbevisninger, der holder dig nede. 

Jeg har nedenfor listet nogle punkter en coaching session kan tage udgangspunkt i. Parforhold, selvindsigt, jobskifte, selvværd, selvtillid, drømme, sætte mål, handleplaner, vigtigheden af at sige fra, misbrug, vægttab, overspringshandlinger, stress, personlig udviklling m.m. Coaching foregår på den måde, at vi starter ud med at få en opklaring på, hvor er det, du gerne vil hen? Hvad er dine muligheder og, hvad gør vi, for at du kommer derhen? Som din coach, er jeg med dig hele vejen, det betyder, jeg følger dig til dørs og jeg går meget op i dine resultater!

Det kan være, at vi arbejder med nogle øvelser, eller du får nogle øvelser med hjem til næste gang.
Der er ikke nogen sessions der er ens, da vi tager udgangspunkt i det du kommer med på dagen. Nogle har brug for få forløb, mens andre har brug for flere forløb. 
En coaching session varer ca. 60 minutter, og den kan foregå ved fysisk fremmøde, telefonisk eller via andre netbaserede tjenester.
Kontakt mig gratis og uforpligtende på nedenstående link 🙂

https://www.habildgaard.dk/kontakt/