Par & psykoterapeut Aalborg

Har de seneste år bl.a. interesseret mig for personlig udvikling og relationer mellem mennesker.
Hvordan vi, når vi møder modstand tackler det. Hvad der skaber en ressourcestærk tilstand og hvordan vi rejser os efter vi er faldet. Efter et liv med op og nedture, skilsmisse, narko, utallige identitetskriser, en kammerats selvmord, utroskab, år med mobning, lavt selvværd og social angst, besluttede jeg mig for, at jeg måtte komme videre.

Efter at have uddannet mig til NLP Master Coach Terapeut, besluttede jeg mig for, at den udvikling og spændende rejse, der lige var begyndt skulle fortsætte, og se, hvor det kunne føre mig hen, besluttede jeg mig for at springe på uddannelsen til par & psykoterapeut . En beslutning jeg ikke har fortrudt.
Jeg har fået tanket selvværd, brudt den sociale angst, har fået det så meget bedre med mig selv, hviler i mig selv og ikke mindst, fundet mit ståsted her i livet. Smerten er væk og jeg er blevet en bedre ven med mig selv, blevet en bedre far og kæreste.

Som terapeut, hjælper jeg dig med din søgen efter et bedre og mere meningsfuldt liv. Kan støtte dig med at få indsigt i dine forståelse og problemer. Give dig forskellige værktøjer til udvikling.
Jeg kan inspirere dig med nye tanker og handle muligheder. Bearbejdelse af konflikter i dig selv og med andre, kan hjælpe med sorg og vrede igennem vredes terapi.
Psykoterapi er samtaleterapi, hvor jeg som din psykoterapeut igennem samtaler har fokus på at identificere og ændre mønstre, hæmmende overbevisninger m.m.

Som psykoterapeut vil jeg kunne hjælpe med:

At finde nye måder og komme videre på.
Slip af med din vrede.
Tanke selvværd.
Blive bedre i dialog og samspil med andre mennesker.
Komme ud af ensomhed og mange andre ting.

Igennem psykoterapi vil du opnå:
At få tanket selvværd.
Komme af med sorg eller vrede.
Blive en bedre far, kæreste eller partner.
At værdsætte dig selv.
At komme videre efter skilsmisse eller utroskab.
At sige fra og sige nej.
Overkomme dine udfordringer og mange andre ting.

Som terapeut vil jeg benytte mig af nogle forskellige arbejdsmetoder herunder vredesterapi, psykodrama, musikterapi, gestaltterapi m.m.

Parterapi.
Par & psykoterapeut Aalborg
Knirker forholdet, er der gået hårdknude i konflikterne og virker det hele uoverskueligt, så kan parterapi være en løsning for Jer.

Grunden til problemer i et parforhold kan være mange, det kan f.eks. dreje sig om utroskab, manglende selvtillid, manglende lyst til hinanden, kommunikationsproblemer, børn, listen den er lang.Parterapi kan hjælpe Jer med at finde tilbage til hinanden og genfinde kærligheden på ny.

Parterapien handler bl.a. om

At finde hinandens kærlighedssprog
At erkende sine fejl
Bytte energi
Indgå kompromis.
Vokse og udvikle sig sammen.
Blive en bedre partner
Overholde aftaler.
Vedligeholde kærligheden.
Aftalebrud.

Både individuelterapi og parterapi foregår ved en samtale, den kan være ved fysisk fremmøde eller via net baserede tjenester.

Parterapi kan indeholde opgaver og øvelser som i laver derhjemme, som en form for hjemmearbejde til næste gang vi ses.
Nå vi mødes første gang, starter vi med og finde ud af, hvad problemerne de skyldes og så tager vi den derfra.
Nogle gange kan det være at der er brug for, at den ene eller begge parter i forholdet har brug for individuel terapi, for man kan komme videre. Fordelen ved netop den individuelle terapi er, at jeg kan hjælpe Jer hver især med de udfordringer, som ikke nødvendigvis har noget med Jeres partner at gøre. Der kan se også få et indblik i, om der er andre ting, måske fra barndommen der påvirker Jeres forhold.

Som med individuel terapi er det svært at sige, hvor mange samtaler/sessions I har brug for, det kommer an på hvad problemet det er, og hvor dybt det er ankret.

https://www.habildgaard.dk/kontakt/