Mit navn er Holger Abildgaard, jeg er født i Aalborg i 1980, hvor jeg stadig bor. Jeg er coach, par & psykoterapeut med egen praksis i Aalborg.
Min interesse for personlig udvikling og psykologi, startede da jeg begyndte at læse psykologi på enkeltfag. Derefter sprang jeg på en uddannelse som coach, og her tog det for alvor fat.
Som terapeut er jeg meget optaget af mennesket og den menneskelige psyke. Jeg interesserer mig meget for den eksistentielle terapi, samt den stoiske filosofi.
Hos mig finder du både humor og nærvær. I min praksis er alt tilladt, der er ingen tanker, der er forbudte. Der er intet rigtigt eller forkert.

Jeg sørger for at holde mig opdateret igennem litteratur, kurser samt efteruddannelser. Ydermere modtager jeg supervision, der er med til at sikre kvalitet i mit arbejde.

Jeg forsøger også at holde gang i en Facebook og Instagram profil, som du kan følge ved at trykke på følgende links:
Instagram: https://www.instagram.com/holger_abildgaard/
Facebook: https://www.facebook.com/habgaard/

Uddannelser:
Coach
Par & psykoterapeut
Skyggevejleder
Neuropædagogisk uddannelse

Kurser:
Konfliktforståelse
Introduktion til neuropædagogik
Kognitivt kursus i angst og fobi

Når jeg ikke er i min praksis, arbejder jeg på en Særforanstaltning for personer i alderen 18 år og opefter med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Derudover har de forskelligartede problemstillinger som personlighedsforstyrrelser og karakterafvigelser, psykiatriske tillægsdiagnoser og udadreagerende, selvskadende eller grænseoverskridende adfærd. Beboerne kan have behandlingsdom eller dom til anbringelse på institution. 

Kontakt mig:
Du er velkommen til og kontakte mig på: 60716945 eller via mail: kontakt@habildgaard.dk det er gratis og uforpligtende. Såfremt jeg ikke tager telefonen, så læg venligst en besked med dit navn og nummer, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Du vil høre fra mig indenfor 24-timer, det samme gælder ved mails.
Med venlig hilsen psykoterapeut Aalborg – Holger Abildgaard