Mit navn er Holger Abildgaard.
Psykoterapeut Aalborg
Her kan du læse lidt om, hvad jeg er for en snegl, mine kompetencer m.m.

Er oprindelig uddannet kok og har været køkkenchef i Tivoli.
De seneste år, har jeg læst bl.a. læst psykologi og arbejdet som pædagogmedhjælper i en børnehave, og er i mellemtiden blevet NLP master coach terapeut.
Er uddannet par & psykoterapeut ved sexolog, par & psykoterapeut skolen.
Som coach og terapeut, har jeg et bredt interessefelt, der bl.a. tæller parforhold, kærlighed, sorg, kriser, identitet og personlig udvikling m.m.

Jeg mener, at det eneste der er konstant her i livet er udvikling, vi udvikler os og lærer nyt hverdag. Her mener jeg også, at vi alle enten bevidst eller ubevidst er på en rejse mod et mere modent selv.

Lidt om mig
Blev født på en kold November dag i 1980. Er den ældste af tre brødre.
Mange års mobning i skolen, sad sine spor og jeg led under ekstremt lavt selvværd og en manglende selvtillid og en kammerats selvmord. Forsøgte og finde mig selv, og det var ikke let, livet gav mig mange identitetskriser undervejs. Undervejs prøvede jeg nogle forskellige uddannelser af, inden jeg blev uddannet kok, og prøvede at være køkkenchef i Tivoli.
Der blev eksperimenteret med stoffer undervejs.

Blev gift, fik børn og blev skilt. Børnene har jeg nu på fuldtid.
Begyndte så at læse psykologi og tog den første NLP practitioner, kort efter den, sprang jeg på en NLP master coach. Her udviklede jeg mig yderligere og læste den ene bog efter den anden. Efter at være blevet NLP master coach, kunne jeg mærke, at jeg havde brug for og udvikle mig yderligere som menneske, samt fortsætte den positive udvikling som jeg var inde i.
Her fik jeg øje for uddannelsen som sexolog, par og psykoterapeut og den sprang jeg så på.
Jeg er kommet meget stærkere ud på den anden side, har fået tanket masser af selvværd og selvtillid, og har virkelig flyttet mig på utallige parametre, og fortsætter min dejlige rejse ind i den personlige udvikling.
Har fået mig en solid værktøjskasse, der er fyldt med egne erfaringer plus de værktøjer jeg har tillegnet mig under uddannelse som NLP master coach og dem jeg har fået under min uddannelse til psykoterapeut.

CV:
Psykologi, enkeltfag
NLP Practitioner
NLP master coach
Pædagogmedhjælper
Uddannet sexolog, par & psykoterapeut.
Redaktør på “Krigsveteran Psykoterapi”, med forord af undertegnede. Forventes at udkomme senere på året.

Kontakt mig:
Du er velkommen til og kontakte mig på: 60716945 eller via mail: kontakt@habildgaard.dk
hvis du vil vide mere om coaching, forløb m.m.