Her kan du se mine priser, betalingsbetingelser, rabatter mv. for bl.a. coaching og terapi

Individuel terapi – 60 min. – 800 kr.
*Klippekort. 3 samtaler – 2250. kroner.

Parterapi – 70 min – 1000. kroner.
*Klippekort. 3 samtaler – 2700. kroner.

Telefonterapi – 60 min – 750. kroner.

Coaching session – 45 min – 750 kroner.
*Klippekort. 3 samtaler, 2100. kroner.

Coaching/terapi til studerende & arbejdsledige– 45 min – 500 kroner.
*Klippekort. 3 samtaler – 1200 kroner.
Studerende skal vise gyldigt studie id 🙂

Klippekort. Når der købes klippekort, betales beløbet forud. Klippekort refunderes ikke.

BETALING OG AFBUD:
Der betales ved hver konsultation kontant ved fremmøde eller Mobilepay til 60 71 69 45.
Hvis du ikke kan komme, så husk og meld afbud senest 24 timer før vores aftale. Ved afbud senere eller ved udeblivelse, betales fuldt honorar, akut opstået sygdom undtaget.
Afbud helst telefonisk, så send mig en besked eller læg en besked på min telefonsvarer. Afbud er endeligt, når du har modtaget en sms bekræftigelse fra mig.

HENVISNING FRA EGEN LÆGE:
Sygesikringen giver ingen tilskud til psykoterapi. Derfor – og på grund af den lange ventetid hos psykologer med tilskud – giver jeg dig særlig rabat og garanti, du kan få en tid indenfor 14 dage.
På den måde kan du få hjælp når du har behov for det og undgår at dine personlige og økonomiske omkostninger bliver dyrere i sidste ende.Kontakt mig for at høre nærmere.

OM SESSIONS:
Det er ikke til og sige, hvor meget terapi eller coaching det enkelte individ har brug for. Det kommer an på problemets omfang og andre ting. Du/I bestemmer selv, hvor mange sessions I vil have. Efter hver session aftaler vi, om vi skal ses igen. Jeg styrer tiden og rammerne, så du kan slappe af og holde fokus på de ting, du/I gerne vil snakke om.
En session er aldrig nok, med et klippekort sparer du/I penge, og man kan til enhver tid booke en ny session, uden at skulle tænke på prisen.
Nogle emner kan klares på få gange, mens andre emner kan tage meget længere tid. 

UDEKØRENDE COACH/TERAPEUT:
I min verden, der skal alle have mulighed for personlig udvikling, så det skal ikke være en hindring, at man i en svær periode af sit liv, har svært ved at forlade sit hjem. Det kan også være, at det er noget praktisk der gør, at man ikke kan komme til coaching eller terapi.
Jeg kører ud fra min base i Aalborg, mod et mindre tillæg.

https://www.habildgaard.dk/kontakt/