Her vil man kunne læse, hvad min klienter m.m. har og sige.
Link til mine anmeldelser på Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/habildgaard.dk

Kristian: terapi.
” Hey Holger det har været resultatskabende at være i din terapi og mine nye redskaber

($ Værditjekliste$)

virker for mig. Jeg vil gerne sige til. Jeg overvejede og ringe igår, da jeg havde nogle tanker efter vores terapi. orkede det ikke. Telefonterapi er nok ikke så meget mig, mere til terapi hvor man er fysisk sammen… føler jeg pludselig for det vil jeg meget gerne ringe 🙂 “

H.H: Coaching.

Har haft glæde af at have haft et par coaching sessions hos Holger. Jeg fik nogle gode samtaler og øvelser til at hæve mit selvværd og så købte jeg da også lige hans bog. Det var nogle dejlige timer sammen med en rolig og flink ung mand, og så fik vi drukket en masse kaffe 😀
Kan kun anbefale Holger til dem der leder efter en coach, tror nu også han er en god terapeut 😉