Dialogspillet:

Udviklet til at bringe nærheden, varmen og dybden tilbage i samtalerne. Det er udviklet som et værktøj til parterapi og kommunikationstræning. Prøv Dialogspillet, det giver dybde, nærhed, tillid, respekt og varme. For dybe samtaler ER den lim, der holder sammen på Jeres forhold.
Spillet består af 60 kort med 360 spørgsmål til dig og din kæreste om blandt andet parforhold, familie, job, kærlighed, værdier og drømme. Spillet leveret i en trækiste.

Fakta om spillet:

360 spørgsmål til den dybe samtale
Terning og spilleregler.
Ekstra øvelser og teknikker til at fastholde ikke bare god kommunikation, men også nærhed og intimitet i parforholdet.
Pris: 299 Kr. incl moms. (eksl. Forsendelse.)
Sendes med DAO.

Ønsker du at bestille her fra Butikken, kan det gøres ved at sende mig en mail på Kontakt@habildgaard.dk eller sende en sms til 60716945
med hvad du ønsker at bestille samt hvor meget, husk ved bestilling at angive din adresse.
Så vender jeg tilbage med faktura samt betalingsmetode.
Varerne afsendes dagen efter betaling er modtaget.


Bogen ” Tank Selvværd.” Handler om det at have lavt selvværd samt konsekvenserne heraf. Forfatteren har selv lidt af for lavt et selvværd i mange år, og ved, hvor hårdt det er for ens trivsel m.m.
Bogen fortæller lidt om det at lide af lavt selvværd, og hvordan man selv kan gøre noget for at ændre på det. Slutteligt er der nogle øvelser, man kan arbejde med der hjemme, som gerne skulle hjælpe med at få Tanket noget selvværd og ændre ens negative tanker til positive tanker og overbevisninger. Bogen kan købes på Saxo.com som E-pub eller her på siden som en PDF.

30 – sider.
Pris: 39. Kr.
Bestilles ved at sende en mail eller sms til https://www.habildgaard.dk/kontakt/ med din e-mail adresse samt over 39. kr. til mobilepay, kort efter vil du modtage din bogen som PDF i din indbakke.